hmb

SAP Consultancy

hmb hmb hmb
hmb
hmb

"SAP Solution Manager: de basis"

"Met SAP Solution Manager staan uw SAP systemen zo stevig als een huis"

"SAP Solution Manager: het fundament"

"SAP Solution Manager levert een cadeautje voor SAP beheer"

"SAP Solution Manager: het fundament voor alle SAP gebruikende organisaties"

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door hmb met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. hmb verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door hmb worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Aansprakelijkheid
hmb aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. hmb aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie en dergelijke. Hoewel hmb alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen
Verwijzingen naar sites die niet door hmb worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel hmb uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door hmb worden onderhouden wordt afgewezen.

hmb