hmb

SAP Consultancy

hmb hmb hmb
hmb
hmb

"SAP Solution Manager: het fundament voor alle SAP gebruikende organisaties"

"SAP Solution Manager: de basis"

"SAP Solution Manager: het fundament"

"SAP Solution Manager levert een cadeautje voor SAP beheer"

"Met SAP Solution Manager staan uw SAP systemen zo stevig als een huis"

Annika enthousiast over baan bij hmb

Hoe ik die leuke baan bij hmb vond

Mijn naam is Annika en ik wil jullie meenemen in mijn zoektocht naar een hele leuke baan. Door mijn bedrijfskundige studie achtergrond was ik op zoek naar een baan waarbij ik me mocht bezig houden met processen. Met name het verbeteren en optimaliseren van processen leek mij een hele leuke uitdaging waarbij ik met kreten als efficiëntie, effectiviteit en kostenbesparing aan de slag zou gaan. Ik begon met zoeken naar vacatures over het beheren en ondersteunen van processen. Ik kwam heel veel vacatures tegen waarin IT producten vaak als functie-eis werden benoemd. Zo kwam ik al snel de term SAP tegen, een term waar ik nog nooit van had gehoord. Via Google ontdekte ik dat SAP een veel gebruikte software is om bedrijfsprocessen binnen organisaties te optimaliseren en automatiseren. 


Via deze weg kwam ik uiteindelijk terecht bij hmb, de enige gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van SAP Solution Manager in Nederland. SAP Solution Manager is het hulpmiddel voor de besturing en ondersteuning van de totale levenscyclus van bedrijfsprocessen die geheel of deels door SAP producten worden ondersteund.

Wat mij aanspreekt aan de consultancy organisatie hmb is dat we allemaal specialisten zijn, maar dat we ook allemaal zo onze eigen expertise gebieden hebben. Het is een kleine organisatie waarbij iedereen elkaar goed kent en waar je gezelligheid zeker niet zult missen. Vooral het contact tussen de collega’s is erg leuk en het is ook fijn dat je zowel verantwoordelijkheid als flexibiliteit krijgt m.b.t. het plannen van afspraken en je eigen projectplanning. Enkele collega’s geven daarnaast cursussen bij SAP wat de begeleiding en het opleiden van kennis over SAP Solution Manager erg fijn maakt. Elke collega heeft zijn of haar eigen specialisatie(s) waardoor je bij iedereen voor een ander onderwerp terecht kunt. Zelf focus ik me al een jaar voornamelijk op Process en Test Management. Mijn werkzaamheden bestaan uit het presenteren, uitleggen, bespreken en trainen, maar ook het implementeren van verschillende functionaliteiten van SAP Solution Manager. Zo heb ik o.a. werkzaamheden uitgevoerd bij organisaties als ASML, GrandVision, Aveve, WML en de NS.

 

hmb