hmb

SAP Consultancy

hmb hmb hmb
hmb
hmb

"SAP Solution Manager: de basis"

"SAP Solution Manager levert een cadeautje voor SAP beheer"

"SAP Solution Manager: het fundament voor alle SAP gebruikende organisaties"

"SAP Solution Manager: het fundament"

"Met SAP Solution Manager staan uw SAP systemen zo stevig als een huis"

Medewerkers

De medewerkers van hmb vormen het hart van hmb. Het zijn goed opgeleide en ervaren professionals met passie voor hun vak, die hun sporen hebben verdiend in de SAP wereld. Naast een grondige en specialistische  ICT kennis, hebben zij uitgebreide ervaring met SAP Solution Manager, SAP Architectuur, functionele SAP modules en SAP technisch beheer (SAP BC). Met gemiddeld meer dan 12 jaar werkervaring in de SAP wereld kennen de hmb medewerkers het klappen van de zweep. Doordat vrijwel alle medewerkers ook aan de klantzijde van een organisatie werkzaam zijn geweest, weten zij precies wat er speelt en kunnen ze vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken benaderen. De kracht van hmb is dat de medewerkers als het ware in de huid van onze klanten kruipen en vanuit dit perspectief op zoek gaan naar de juiste oplossing. 
  
hmb beoogt voortdurend de kwaliteit van haar dienstverlening ten behoeve van haar klanten te verhogen. Daarom onderhoudt hmb actief haar relatie met SAP en investeert hmb permanent in haar medewerkers door middel van trainingen, kennissessies en intervisie. Tevens beschikt hmb over een eigen demo systeem met alle denkbare SAP Solution Manager functionaliteiten.
  
Doordat de lijnen binnen hmb kort zijn, is alle SAP Solution Manager kennis binnen hmb goed toegankelijk voor haar klanten. Samenwerken met één van de hmb medewerkers is dus samenwerken met heel hmb.

hmb