hmb

SAP Consultancy

hmb hmb hmb
hmb
hmb

"SAP Solution Manager: het fundament"

"SAP Solution Manager levert een cadeautje voor SAP beheer"

"SAP Solution Manager: het fundament voor alle SAP gebruikende organisaties"

"Met SAP Solution Manager staan uw SAP systemen zo stevig als een huis"

"SAP Solution Manager: de basis"

SAP/VNSG/DSAG

Naast onze klanten vormt hmb een sterk team met SAP, VNSG en DSAG. Deze samenwerkingsverbanden stellen hmb in staat om de laatste ontwikkelingen op het gebied van SAP Solution Manager op de voet te volgen en te voeden. De belangrijkste samenwerkingsverbanden zijn:

SAP

Sinds 1 april 2014 is hmb officieel servicepartner van SAP met als specialisatie SAP Solution Manager.
hmb onderhoudt intensieve contacten met SAP Nederland, SAP Deutschland en SAP SE.
Voor SAP Nederland levert hmb de docenten voor alle cursussen op het gebied van SAP Solution Manager.
Daarnaast voert hmb incidenteel SAP Solution Manager consultancy opdrachten uit bij klanten van SAP.
Voor SAP Deutschland voert hmb Technische Quick Scans uit op de technische SAP Solution Manager infrastructuur van klanten van SAP Deutschland.
Met SAP SE development en product management heeft hmb op regelmatige basis contact over de laatste ontwikkelingen omtrent SAP Solution Manager.

 

VNSG
hmb is advieslid van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers, de VNSG. Voor de VNSG  heeft hmb een klankbordfunctie voor de focusgroep Solution Manager.
hmb is een van de oprichters en kartrekkers van de Global Special Interest Group voor SAP Solution Manager. In deze wereldwijde werkgroep worden verbindingen gelegd met SAP SE en veel lokale gebruikersgroepen, met als doel de kennis te delen en belangen voor productverbetering te behartigen.
hmb is een van de mede organisatoren van de 2-jaarlijkse themadag voor SAP Solution Manager, een event waar ruim 200 geïnteresseerden op af komen.
Daarnaast participeert hmb in de focusgroep CCE (Customer Center of Expertise) en BPM (Busness Process Management.. Bovendien is hmb VNSG ambassadeur. Kijk voor meer informatie op:
VNSG

 

DSAG
In de Duitse gebruikersvereniging Deutschsprachigen SAP-Anwender Gruppe DSAG participeert hmb actief in de Arbeitskreis Solution Manager omdat de eerste ervaringen met nieuweSAP Solution Manager functionaliteiten veelal worden opgedaan in het Duitstalige gebied. Kijk voor meer informatie op:
DSAG

hmb