hmb

SAP Consultancy

logo sap partner
hmb hmb hmb
hmb
hmb

"SAP Solution Manager: het fundament voor alle SAP gebruikende organisaties"

"SAP Solution Manager: de basis"

"Met SAP Solution Manager staan uw SAP systemen zo stevig als een huis"

"SAP Solution Manager levert een cadeautje voor SAP beheer"

"SAP Solution Manager: het fundament"

Werken bij hmb


hmb is voortdurend op zoek naar SAP Solution Manager consultants voor aansprekende projecten bij haar opdrachtgevers. Consultants die het in zich hebben om zowel zelfstandig als in teamverband tot de gewenste resultaten te komen voor de klant. En uiteraard kun je hierbij terugvallen op je collega’s.

Waarom wil jij graag werken bij hmb?
hmb is dè toonaangevende organisatie op het gebied van SAP Solution Manager in Nederland. hmb is de ideale werkgever voor mensen die uitdaging en plezier zoeken in hun werk, die samen met collega’s kennis willen delen en verbreden en die het belangrijk vinden dat er aandacht is voor jou als persoon en voor jouw ontwikkeling. Een bedrijf waar je gerespecteerd wordt om wie je bent.

hmb hecht veel waarde aan een informele werksfeer waar ook tijd en ruimte is om elkaar buiten het werk te ontmoeten. Een aantal keren per jaar organiseert hmb diverse sociale activiteiten waarbij de medewerkers elkaar treffen in een andere omgeving, gezellige uitstapjes met een Bourgondisch tintje. Regelmatig worden daar de partners en kinderen bij betrokken. Werken bij hmb betekent dus ook: werken in een goede sfeer.

Interesse
Mocht jouw interesse zijn gewekt, neem dan contact met hmb op voor een afspraak. Je kunt bellen met Ben Giezenaar, +31 6 22004222, of mailen naar ben.giezenaar@hmb.nl. Je kunt ons ook bereiken via vacature@hmb.nl.

hmb