hmb

SAP Consultancy

logo sap partner
hmb hmb hmb
hmb
hmb

"SAP Solution Manager: het fundament voor alle SAP gebruikende organisaties"

"SAP Solution Manager levert een cadeautje voor SAP beheer"

"SAP Solution Manager: het fundament"

"SAP Solution Manager: de basis"

"Met SAP Solution Manager staan uw SAP systemen zo stevig als een huis"

schrijf je hier in voor hmb event: SAP Solution Manager: Time for Change

Ben je in dienst van een SAP eindklant en geïnteresseerd in de laatste SAP Solution Manager ontwikkelingen, schrijf je dan in voor ons event door middel van de link beneden.

Uitnodiging:
Veel SAP gebruikende organisaties oriënteren zich momenteel op S/4HANA en Cloud. Bij deze oriëntatie krijgt hmb steeds vaker de vraag hoe SAP Solution Manager de overgang van SAP ERP naar S/4HANA of de overgang van een on-premise landschap naar een Cloud of Hybride landschap kan ondersteunen. Daarnaast kondigde SAP nog niet zo lang geleden SAP Cloud Application Lifecycle Management (SAP Cloud ALM) aan als de ALM oplossing voor die organisaties die in de nabije toekomst een volledige Cloud strategie nastreven.

Met ons volgende event ‘SAP Solution Manager: Time for Change’, spelen wij in op vragen die op dit gebied leven. Het event wordt gehouden op 6 juni 2019 om 11:00 uur in Novotel Eindhoven, Anthony Fokkerweg 101, 5657 EJ Eindhoven. Ontvangst met koffie is vanaf 10:30 uur.

Programma:
• Opening en introductie
• Tim Steuer, SAP SE: SAP Solution Manager SP8 is great en het Customer Influence Program, waarin hij ingaat op de vele voordelen die SP8 biedt en hoe klanten invloed kunnen hebben op SAP Solution Manager ontwikkelingen (Engelstalig)
• Lunch
• Hans van der Horst, hmb: visie en strategie van hmb over Application Lifecycle Management (ALM) met behulp van SAP Solution Manager
• Caspar Laar, GrandVision: SAP Solution Manager neemt een steeds grotere vlucht binnen GrandVision
• Pauze
• Marc Kip, hmb: Operations Framework, een framework waarmee klanten op effectieve en efficiënte wijze hun SAP landschappen kunnen beheren met behulp van SAP Solution Manager
• Matthias Melich, SAP SE (mister SAP Solution Manager himself): zijn laatste buitenlandse presentatie voordat hij met pensioen gaat: SAP Cloud ALM, de nieuwe cloud gebaseerde ALM oplossing voor klanten met een cloud strategie (Engelstalig)
• Afsluiting en borrel.

Het belooft een interessante dag te worden waarin je bijgepraat wordt over de nieuwste ontwikkelingen van SAP Solution Manager en SAP Cloud ALM.

Overige informatie:
Rond het middaguur zullen we een lunch verzorgen en we nodigen je ook uit voor een afsluitende borrel. Tijdens de lunch, de pauze en de afsluitende borrel is voldoende gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Aan dit event zijn geen kosten verbonden. Mocht je na aanmelding alsnog verhinderd zijn, verzoeken we je om je tijdig af te melden.

We zien je graag op 6 juni.

Aanmelden: https://www.hmb.nl/nl/inschrijven/

hmb