hmb

SAP Consultancy

logo sap partner
hmb hmb hmb
hmb
hmb

"SAP Solution Manager: de basis"

"SAP Solution Manager levert een cadeautje voor SAP beheer"

"SAP Solution Manager: het fundament"

"SAP Solution Manager: het fundament voor alle SAP gebruikende organisaties"

"Met SAP Solution Manager staan uw SAP systemen zo stevig als een huis"

Wederom druk bezocht hmb event SAP Solution Manager: Time for Change!

Op 6 juni 2019 hebben ruim 40 personen deelgenomen aan het hmb event SAP Solution Manager: Time for Change!

Het was een uniek event. Centraal stonden de thema’s Customer Influence richting SAP, de visie en strategie van SAP op het gebied Application Lifecycle Management, de visie en strategie van hmb, het hmb operations framework en het in ontwikkeling zijnde SAP Cloud ALM.

Extra bijzonder was de overdracht van de SAP Solution Manager missionarisrol voor de Nederlandse en Belgische markt van Matthias Melich naar Tim Steuer. Deze eerste kennismaking met Tim was erg veelbelovend voor de toekomst. De overdracht wordt veroorzaakt door het aankomende pensioen van Matthias. Met de nodige humor en ook emotie hebben we afscheid genomen van Matthias, bij velen toch wel bekend als de grote vlaggendrager van SAP Solution Manager vanaf het eerste uur in 2001. We kijken terug op een prachtige tijd met Matthias, een inspirerend event op 6 juni en hebben vol vertrouwen in een mooie toekomst samen met jullie en Tim Steuer, nu onder de vlag van hmb SAP Application Lifecycle Management.

Indien je n.a.v. dit nieuwsbericht een PDF van de presentatie wilt ontvangen, stuur dan een mail naar info@hmb.nl. Voor nadere informatie over de onderwerpen kun je contact op nemen met Hans van der Horst. 
hmb