hmb

SAP Consultancy

hmb hmb hmb
hmb
hmb

"SAP Solution Manager: het fundament voor alle SAP gebruikende organisaties"

"SAP Solution Manager levert een cadeautje voor SAP beheer"

"Met SAP Solution Manager staan uw SAP systemen zo stevig als een huis"

"SAP Solution Manager: het fundament"

"SAP Solution Manager: de basis"

hmb diensten

Het SAP Solution Manager service portfolio dat hmb aanbiedt aan haar klanten bestaat uit de volgende diensten:

Technical Quick Scan:

Randvoorwaarde voor het goed kunnen werken met SAP Solution Manager is een 100% goed functionerende Technische Basis. Met een Technische Quick Scan checkt hmb de Technische Basis van de SAP Solution Manager configuratie inclusief alle koppelingen, rapporteert bevindingen, geeft aanbevelingen en levert een plan op om de verbeteringen door te voeren.

Functional Scan:

Check van de robuustheid van de gebruikte functionele SAP Solution Manager scenario’s en rapportage van bevindingen, mogelijke toekomstige bottlenecks en aanbevolen verbeteringen.

Road Map Development:

Workshop waarin de SAP Solution Manager functionaliteiten worden toegelicht, samen met de klant bepaald wordt welke scenario’s in scope zijn en in welke volgorde ze worden geïmplementeerd. Dit strategische assessment wordt afgesloten met een klant specifiek Road Map document en presentatie van de resultaten.

Quick Win Workshop:

Workshop waarin samen met de klant wordt onderzocht welke Quick Wins kunnen worden geïmplementeerd en snel toegevoegde waarde kunnen leveren voor de klant.

Implementatie Ondersteuning:

Technische en Functionele SAP Solution Manager Consultancy, Upgrade Services, After Go Live Checks, Organisational Change Management, Project Management.

 

Modulaire Proof of Concept Test Management:
Een modulaire opbouw van Test Management waarbij handmatig en automatisch testen ondersteund wordt met SAP Solution Manager. Daarnaast heeft Business Process Change Analyzer ook een plaats binnen deze Proof of Concept. Deze tool geeft exact aan wat de impact van een Change, Service Pack Stack of Enhancement Pack is op een business proces. Hergebruik van testcases en een gerichte test inspanning. Geen ellenlange testtrajecten meer.

 

Template Technical Monitoring
Basis configuratie van Monitoring waarmee een realtime inzicht ontstaat in de actuele status van een SAP landschap en interfaces. Hiermee is een organisatie in staat om invulling te geven aan proactief beheer. Kortom problemen voorkomen in plaats van problemen te moeten oplossen.

 

Proof of Concept NON SAP Monitoring:
Proof of Concept waarin ook de NON SAP onderdelen van een business process worden gemonitord. Één tool voor de gehele end to end monitoring van business processen.

Scope & Effort Analyzer / Custom Code:
Standaard implementatie van de Scope & Effort Analyzer. Deze functionaliteit geeft voorafgaand aan de implementatie van een Service Pack Stack of Enhancement Pack inzicht in welke mate aanwezige custom code en modificaties worden geraakt. Daarnaast geeft de Scope & Effort Analyzer inzicht in de vereiste inspanning van rework en testen.

Standaard Implementatie van Change and Request Management:
Snelle gestandaardiseerde implementatie van Change and Request Management. Een gecontroleerd wijzigingsproces zonder gedoe met transporten en een tevreden IT Auditor.


 

hmb